do 09 mei 2024
 &nbspOud papier
 &nbspMantgum
 do 11 apr 2024
  Oud papier
  Mantgum
 do 09 mei 2024
  Oud papier
  Mantgum

"Rondje Mantgum"

Dorpsgenoten,

Komende donderdag 1 juli gaan een paar bestuursleden van Doarpsmienskip Mantgum samen met de dorpenmanager en een voorman openbare ruimte van de gemeente Leeuwarden een 'rondje dorp' doen. Het doel is om hun te laten zien waar volgens ons iets moet gebeuren in de openbare ruimte, maar ook om te horen wat er wel en niet mogelijk is en wat wij als dorp zelf mogen en kunnen doen. Dit gaat van stoepen en onkruid tot aan maaibeleid, bloemperken en bruggetjes en alles wat daar annex aan is.

Wij hebben zelf een aantal punten en vragen, maar u als inwoner vast ook. In principe kunt u uw vragen over de openbare ruimte, zoals gaten in de weg of wippende stoeptegels bij de gemeente melden, hier ondernemen wij geen actie op. Met name vragen over het grotere geheel, over hun beleid, het waarom, of zaken die al jaren niet worden opgepakt kunt u daarom uiterlijk woensdagavond mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook als u zelf ideeën heeft kunt u ze mailen, dan nemen wij ze mee in ons overleg komende donderdag.

Graag duidelijk vermelden waar de plek is waar uw vraag over gaat en of er al eens contact over is geweest met de gemeente.  

Namens DMS - Maaike Kuipers