do 09 mei 2024
 &nbspOud papier
 &nbspMantgum
 do 11 apr 2024
  Oud papier
  Mantgum
 do 09 mei 2024
  Oud papier
  Mantgum

Presentatie door Omrin over het afvalbeleid van Leeuwarden

In 2022 is de gemeente Leeuwarden gestart met een nieuw afvalbeleid. Hiermee zorgen we samen dat de afvalberg kleiner wordt en dat ons afval goed terechtkomt. Om u een handje te helpen bieden wij u een interactieve presentatie aan over afval scheiden en het verminderen van afval. Komt u ook? U bent op donderdag 17 maart van 20.00 tot 22.00 uur van harte welkom in het dorpshuis van Mantgum.

Presentatie 'Goed terecht in Leeuwarden'
Wilt u weten wat u zelf thuis kunt doen? Wat Omrin met het restafval doet? En waarom plastic gewoon in de Sortibak/grijze container mag? Wij praten uw graag bij en zijn ook benieuwd naar uw verhalen over afval, plastic soep en circulaire economie. Wie graag een kijkje achter de schermen neemt, er is een VR-bril aanwezig om virtueel te bekijken wat er met uw afval gebeurt.

 Gratis biobakje
Heeft u nog geen Biobakje voor op uw aanrecht? Zo’n bakje is handig voor het scheiden van etensresten. Deze bakjes worden op de avond uitgedeeld.
Gratis biobakje

Aanmelden
De presentatie wordt georganiseerd door het dorpsbelang Mantgum. Deelname is gratis, maar een bakje koffie is voor eigen rekening. Graag horen wij of u komt. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met 06-2091971.