do 09 mei 2024
 &nbspOud papier
 &nbspMantgum
 do 11 apr 2024
  Oud papier
  Mantgum
 do 09 mei 2024
  Oud papier
  Mantgum

Inspraakversie visie versterking sociale basis

In september, oktober en november 2020 hebben wij u gevraagd mee te denken over de visie versterking sociale basis. De sociale basis wordt omschreven als de basis waar inwoners van stad en dorp naar toe gaan om bijvoorbeeld te sporten of muziek te maken, elkaar te ontmoeten of persoonlijke vragen te bespreken.

Vrijwilligers Organisaties Leeuwarden (het V-O-L) heeft hierop een advies geschreven, terug te vinden op: de SOCIALE BASIS aan het woord (Leeuwarden.nl). Daarna heeft de gemeente, samen met een organisaties en betrokkenen actief in en rondom de sociale basis, in het najaar van 2019, gewerkt aan de inspraakversie van deze visie. Hartelijk dank voor al jullie reacties en het actief meedenken.
 
Op dinsdag 19 januari 2021 heeft het college de inspraakversie visie versterking sociale basis vastgesteld. De komende zes weken kan iedereen in gemeente Leeuwarden reageren op deze inspraakversie.
Na zes weken zal de visie, aangevuld met alle reacties, aan de gemeenteraad van gemeente Leeuwarden worden aangeboden. De inspraakversie is te vinden op: Leeuwarden.nl/sociale basis

Evelyn Polhuijs | Gebiedswerker Zelf en Netwerk
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. T (058) 751 2222