do 09 mei 2024
 &nbspOud papier
 &nbspMantgum
 do 11 apr 2024
  Oud papier
  Mantgum
 do 09 mei 2024
  Oud papier
  Mantgum

Hoe werf je meer leden voor je vereniging?

Bij verenigingen draait het op leden om samen muziek te maken, te sporten of iets voor het dorp te betekenen, maar het is niet altijd gemakkelijk om leden te werven. Daarnaast heeft de coronacrisis ertoe bijgedragen, dat leden hun lidmaatschap van de vereniging hebben opgezegd. Hoog tijd om te werken aan het werven van leden voor je vereniging! 

Tijdens het webinar ‘Hoe werf je meer leden voor je vereniging?’ bieden we inspiratie en handvaten om meer leden te werven. Dat doen we door ons te richten op 3 doelgroepen: Jeugd (12 tot 18 jaar), 30-plussers en Ouderen. Elke doelgroep heeft andere behoeften en heeft dus ook een andere benadering nodig. In een drietal korte presentaties geven we een aantal handige tips en mogelijkheden, zodat je na het webinar zelf aan de slag kan. Er is ook genoeg ruimte voor tips vanuit jullie eigen ervaring.  

In het kader van de campagne ‘Leve de Vereniging’ organiseren Keunstwurk, Sport Fryslân en Doarpswurk dit webinar om kennis te delen en van elkaar te leren én het verenigingsleven in Fryslân te versterken. 

Programma:
19:30        Welkom


19:40        Kick Off: hoe staat het met het ledenaantal?


19:50        Hoe werf je meer jeugd?


20:10        Pauze


20:15        Hoe werf je meer 30-plussers?


20:35        Hoe werf je meer ouderen?


20:55        Afsluiting



Een interessant programma dat je vanuit je luie stoel kan volgen.

AANMELDEN
Aanmelden kan eenvoudig door op onderstaande link te klikken. Deelname is gratis. Op donderdagmorgen 27 mei ontvang je een mail met de zoomlink. 

We zien je graag op 27 mei!

Zie voor meerdere interessante onderwerpen van Doarpswurk in  het nieuwsitem "Nieuwsbrief Doarpswurk" van 5 mei j.l. op deze site.