do 11 apr 2024
 &nbspOud papier
 &nbspMantgum
 do 14 mrt 2024
  Oud papier
  Mantgum
 do 11 apr 2024
  Oud papier
  Mantgum

Doarpswurk


Over ons
Wij geloven in de kracht van klein

Want hoe klein een dorp ook is, zij bestaat altijd uit gedreven mensen met talenten. Mensen die samen initiatieven ontplooien en zo bijdragen aan een goede en gezonde toekomst voor hun leefomgeving. Deze mensen zetten wij in hun kracht.
Samen met onze netwerkpartners zetten we ons in voor een levendige en leefbare omgeving

Uit liefde voor Fryslân willen wij de leefbaarheid van de lokale gemeenschap versterken. Daarom zetten wij ons als Doarpswurk in om dorpsbelangen, dorpshuizen, initiatieven en leefbaarheidsprojecten in goede banen te leiden. Hiervoor ondersteunen en adviseren wij vrijwilligers en initiatiefnemers, door kennis te delen die bijdraagt aan een aantrekkelijke leefomgeving. Doarpswurk werkt op basis van wat nodig is en biedt zo adviezen en oplossingen op maat. De kracht en het eigenaarschap blijft altijd bij het dorp zelf. Doarpswurk stimuleert, inspireert en verbindt. Want zodra we samen in beweging komen, kunnen we ons doel bereiken: Friese dorpen op het platteland verenigen tot krachtige en toekomstbestendige gemeenschappen.
Heeft u een idee, maar weet u niet hoe u moet beginnen?

Dan kan Doarpswurk met u meedenken. Het is in ieder geval belangrijk dat uw idee voldoende draagvlak heeft. Want, een gedragen initiatief heeft goede kans om gerealiseerd te worden. Wij ondersteunen en adviseren u bij het enthousiasmeren van verschillende doelgroepen en het creëren van draagvlak. Voor meer informatie druk op de button.