Geen evenementen
 do 11 apr 2024
  Oud papier
  Mantgum
 do 09 mei 2024
  Oud papier
  Mantgum

Beëindiging Schoonheidssalon

Beste bewoners van Mantgum en omstreken,
Na ruim 27 jaar Schoonheidssalon Joke te hebben gehad in Mantgum gaat per 1 december 2021 de deur dicht. Met pijn in mijn hart maak ik deze keuze en het doet mij echt veel verdriet. Maar er is geen andere optie.
Mijn man is al een aantal jaren ernstig ziek. De laatste twee jaren ben ik minder gaan werken om meer tijd samen door te kunnen brengen. Quality time en genieten van wat we hebben en nog kunnen doen.
Nu Jildou zwanger is, wat geweldig nieuws is, zie ik het niet zitten om de komende winterperiode deze uren van haar over te nemen.
Jildou heeft ervoor gekozen om de salon niet over te nemen. Ik vind dat erg jammer, maar respecteer haar besluit. Dit houdt in dat ik helaas moet stoppen met Schoonheidssalon Joke.
Ik begrijp jullie teleurstelling! Alle afspraken die na 30 november 2021 zijn gepland komen te vervallen. Mocht je afspraken willen verschuiven naar november, neem dan contact op met de salon. Cadeaubonnen kunnen t/m 17 december 2021 worden ingeleverd aan de Dobbe 3. De waarde ontvang je dan retour.
Ik wil jullie allemaal bedanken voor de plezierige en bijzondere contacten in de afgelopen jaren. Ook wil ik jullie bedanken voor het vertrouwen wat jullie altijd in mij/ons hebben gehad. Maar ook voor de fijne gesprekken.
Dankzij jullie is Schoonheidssalon Joke geworden tot wat het nu is. Ik wens jullie alle goeds toe voor in de toekomst, en wie weet zien we elkaar nog eens.
Met lieve groet,
Joke de Vries-Boersma