Agenda

MFI overleg
Dinsdag, 26 November 2019, 20:00

 MFI met witte randNIEUWSBRIEF VOOR ANTENNES EN SYMPATHISANTEN.
• In de vorige nieuwsbrief is gevraagd of Antennes en Sympathisanten bezwaar hebben tegen het publiceren van hun naam, adres en telefoonnummers van het stratenplan op de website van Mantgum. Hierop zijn 3 reacties binnengekomen. We gaan ervanuit dat niet reageren inhoudt dat er geen bezwaar bestaat tegen bovenstaand voorstel.
• Via de aankondiging in Mandeguod van het Eetcafé, heeft het Friesch Dagblad aandacht besteed aan Mantgum Foar Inoar. Leuk en met veel positieve reacties! Terecht ook over de Antennes!
• Het eerste Eetcafé op 29 september jl. was een succes!
De tweede op 27 oktober is wederom volgeboekt.
Op 1 december en 29 december wordt er weer een Eetcafé georganiseerd.
Een leuke manier om met dorpsgenoten in contact te komen. Er wordt een drie-gangen menu geserveerd, gekookt door dorpsgenoten. De kosten bedragen €5.-. Ieder kan aanschuiven. Oud en jong, alleen of samen. Nieuwe dorpsgenoten worden nadrukkelijk uitgenodigd. Wel graag tevoren aanmelden bij de coördinatiegroep of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
• In voorbereiding is het houden van een Repaircafé. Dit wordt georganiseerd vanuit de Klusploeg van de Wjukken op de dinsdagochtend. We zijn nog op zoek naar klussers die dorpsgenoten willen helpen bij kleine reparaties, zoals het vervangen van een stekker.
• Dinsdag 26 november begroeten we u graag op de bijeenkomst voor Antennes en Sympathisanten. Die avond is er ruim aandacht voor het vernieuwde WMO-plan van de gemeente. Onder meer met Dorps- en Wijkkamers en de rol van vrijwilligers hierbij. Met name over dat laatste bestaat de nodige verwarring. Voor die avond zijn sprekers uitgenodigd van de V.O. L. (Vrijwilligers Organisatie Leeuwarden) en van de Gemeente. Omdat het interessant is voor het hele dorp, wordt voor deze keer de uitnodiging verbreed naar alle verenigingen in Mantgum, waar vrijwilligers worden ingezet!
Aanvang 20.00 uur (inloop vanaf 19.30)
Locatie: MFC Wjukken

• Agenda
1. Welkom
2. Inleiding “wat houdt een dorpskamer in voor Mantgum” en welke rol krijgen vrijwilligers hierin?
Na de inleidingen is er ruim gelegenheid voor het stellen van vragen!
3. PAUZE
4. Update Mantgum Foar Inoar.
5. Plannen en ontwikkelingen
6. Rondvraag
7. Sluiting
Mantgum, oktober 2019
Coördinatiegroep:
Aukje en Siebolt Dijkstra (0651058186), Ank van Eif (0582501557),
Antje Kuipers (0623301207), Marja Reijndorp (0612068990) en Pieter v.d. Veen (0683713210).

Locatie : MFC Wjukken