Agenda

Garagesale
Zondag, 02 Juni 2019, 10:00 - 14:00

Wegens groot succes in de afgelopen jaren, is er ook dit jaar weer de Massale Garage Sale! Dit jaar alweer voor de twaalfde keer. Vorig jaar waren er ruim 60 deelnemers. Wij hopen dit jaar op wederom een succesvolle editie. Datum: zondag 2 juni 2019 van 10.00 tot 14.00 uur Op zondag 2 juni 2019 van 10.00 tot 14.00 mag iedereen, die zich heeft opgegeven, zijn spullen op de oprit, in de tuin of vanuit de garage verkopen. Ook is het mogelijk om andere activiteiten zoals schminken, spelletjes, muziek maken en workshops geven te organiseren op je oprit of in je garage. Dit laten wij graag over aan ieders creativiteit. Wij maken een plattegrond, waarop wordt aangegeven op welke plaatsen in het dorp iets te koop is of iets te beleven valt. Deze plattegrond komt op onze website, Facebook en Twitter te staan. Op zondag 2 juni is deze plattegrond te verkrijgen bij alle deelnemers van de Garage Sale en bij school. Het centrale punt deze dag is het schoolplein. Een (warm) hapje en een drankje is hier te verkrijgen. De opbrengst is voor activiteiten op school!

 Wilt u meedoen?
Meldt u zich dan aan via een e-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . De deelnamekosten zijn € 8,00. De Massale Mantgumer Garage Sale gaat door bij 25 deelnemers of meer. Opgeven is mogelijk tot 27 mei 2019 in verband met het maken van de plattegrond. De schoolkinderen mogen gratis op het grasveld bij school hun spulletjes verkopen en/of hun talenten laten zien!

Vrijwilligers!
Tevens zijn wij op zoek naar mensen die ons deze willen helpen bij de catering op school. Vanaf 9 uur kunnen wij vrijwilligers gebruiken bij de voorbereiding en daarna bij de bereiding en verkoop van koffie/thee, broodjes, hamburgers etc.  U hoeft niet de hele dag, maar als u één of een paar uurtjes kunt helpen dan graag: Vele handen maken licht werk. U kunt zich hiervoor ook opgeven op hetzelfde e-mailadres onder vermelding van uw naam en van wanneer tot wanneer u beschikbaar bent om te helpen.

Namens de oudercommissie van de Gielguorde.
Roelf Vogelzang

Kijk ook eens even op onze website http://massalegaragesalemantgum.jouwweb.nl/ of volg ons via Facebook, Twitter of instagram.

Locatie : Mantgum