Uitnodiging Informatiebijeenkomst Ontwerp Volkshuisvestingvisie

Uitnodiging Volkshuisvesting 2020Vitale en veerkrachtige wijken en dorpen in de gemeente Leeuwarden. Dat is wat we willen bereiken met de volkshuisvestingsvisie. Een visie waarmee we als gemeente meer willen sturen op het sociale segment van de woningmarkt. Wat staat centraal in de ontwerpvisie? Een veilige, betaalbare en gevarieerde woonomgeving waarin mensen elkaar kunnen ontmoeten. Een omgeving waarin iedereen, ongeacht zijn inkomen, een (t)huis kan vinden en niet je portemonnee bepaalt waar je woont. Een ongedeelde samenleving noemen we dat.

De ontwerp volkshuisvestingsvisie ligt van 1 tot en met 30 september ter inzage. U kunt tot die tijd een formele zienswijze indienen. Meer daarover leest u op www.leeuwarden.nl/wonen. Daar vindt u algemene informatie en kunt u de volledige ontwerpvisie digitaal inzien.

Ik nodig u van harte uit voor een informatiebijeenkomst waar collega’s van de gemeente een toelichting geven op de ontwerpvisie, wat we ermee willen bereiken en aan de hand van welke thema’s we dat doen. U heeft uiteraard de gelegenheid om vragen te stellen. 

Ik zie u graag op 10 september in De Skalm te Stiens of 15 september in het Van der Valk Hotel te Leeuwarden. Tot dan! 


Met vriendelijke groet,

Hein de Haan, 
Wethouder Volkshuisvesting en Wonen.

INFORMATIEBIJEENKOMSTEN

  • Donderdag 10 september om 19.30 uur
    Multifunctioneel Centrum ‘De Skalm’, Pyter Jurjensstrjitte 17 in Stiens
     
  • Dinsdag 15 september om 19.30 uur
    Van der Valk Hotel Leeuwarden, Lynbaan 35 in Leeuwarden

AANMELDEN

n verband met de coronarichtlijnen is het noodzakelijk om u tijdig aan te melden. Dat kan door tot uiterlijk 3 dagen van te voren te mailen naarDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vertegenwoordigt u een groep? Beperk dan het aantal personen tot een minimum.

MEER INFORMATIE

Kijk op http://www.leeuwarden.nl/wonen voor meer informatie over de volkshuisvestingsvisie. Hier kunt u onder andere de ontwerpvisie digitaal inzien en leest u hoe u een formele zienswijze kunt indienen.