Informatiebijeenkomst ontwerp volkshuisvesting

Op 30 juni heeft het college van B&W positief besloten om de ontwerp volkshuisvestingsvisie voor een ieder ter inzage te leggen. De ontwerp volkshuisvestingsvisie ligt ter inzage van dinsdag 1 september tot en met woensdag 30 september. Om u hierover goed te kunnen informeren organiseren wij twee informatiebijeenkomsten op donderdag 10 en dinsdag 15 september (zie afbeelding).

Hierbij alvast een Save the date, zodat u deze data alvast in uw agenda kunt zetten. In onderstaande afbeelding staat meer informatie en de mogelijkheden voor aanmelding. Onder aan dit schrijven treft u hierbij de ontwerp volkshuisvestingsvisie, zodat u hier reeds kennis van kunt nemen. U ontvangt nog een officiële uitnodigingsbrief, daarin zal ook beschreven staan op welke wijze een zienswijze kan worden ingediend. Heeft u vragen, neemt u dan gerust contact op met Remco Deelstra of Aletta Kalma, via 14 058 of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Informatiebijeenkomst Volksjuisvesting Lwd2020

We hopen u te ontmoeten op 10 of 15 september, graag tot dan!

Met vriendelijke groet,

Remco Deelstra en Aletta Kalma (Beleidsadviseur Wonen Advies & Ontwikkeling) via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

pdfOntwerp Volkshuisvestingsvisie 2020