Update Mantgum Foar Inoar

MFI met witte randHet nieuwe jaar is alweer twee maanden op streek. Een jaar, waarin we verder gaan met het opzetten en uitbreiden van Mantgum Foar Inoar. Dus tijd voor een update!
U ziet: Met het mooie Logo, ontworpen door Schelte de Jong! Het stratenplan, waarbij gezocht is naar een contactpersoon in elke straat voor het doorgeven van berichten, is vrijwel gereed.

Zoals bekend, is het de bedoeling dat bijzondere zaken worden doorgegeven. Zoals bv een nieuwe buur, een zieke of een geboorte. Verenigingen zijn/worden aangeschreven met het verzoek ook hun netwerk te gebruiken om dit soort informatie door te geven.

Het Mantgumer Pûdsje is op papier samengesteld: Een tasje met Logo van Mantgum Foar Inoar met daarin info over allerlei zaken in het dorp. Zodra dit gereed is, zal het worden uitgedeeld aan de nieuwe dorpsgenoten.
Mantgum Foar Inoar heeft een pagina op de website van het dorp (mantgum.com).
Via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kunnen berichten e.d. naar ons worden gestuurd.
Binnenkort wordt er een zgn. prikbord op de site geplaatst voor vraag en aanbod. Bijvoorbeeld hulp, hulp bij vervoer, boodschappen, kleine klusjes.
Een update volgt op de Algemene Ledenvergadering van het Doarpsmienskip, dit voorjaar. Maar voor die tijd organiseren we een avond voor de contactpersonen. Met elkaar praten over de vorderingen, over wat doen we wel en wat doen we niet. Belangrijk want u bent immers een onmisbare schakel in Mantgum Foar Inoar.
Wij zien u graag: Dinsdag 26 maart a.s. om 20.00 uur in MFC Wjukken.
Het programma daarvoor ontvangt u voor deze avond via de mail. Nieuws wordt gemeld in de edities van Mandeguod! Zo ook de bereikbaarheid van de projectgroep. Heeft u vragen of wilt u informatie doorgeven, bel gerust!

Vriendelijke groet,
Aukje en Siebolt Dijkstra
Ank van Eif
Antje Kuipers
Marja Reijndorp
Pieter van der Veen