Optreden Wiltsje fan Peazens

CultuurNieuws van de cultuurcommissie

Zondagmiddag 18 november komen de Volksmuzikanten van Wiltsje fan Peazens naar de Wjukken voor een middag met muziek en verhalen.
Wiltsje fan Peazens bestaat nu al zo’n 35 jaar. Het trio is begonnen als pauze-orkestje bij het Iepenloft-spul van Jorwert.

De eigen nummers van Wiltsje van Peazens zijn geschreven in het Fries of in het Snekers. Geen wonder, want twee van de leden zijn geboren en getogen in Sneek. De violist, Hylke Tromp, is geboren in de Peperstraat en de accordeonist, Joop de Jong, groeide op aan de Troelstrakade. De gitarist, Jan Willem Bleijswijk, is geboren in Loenen op de Veluwe.
Maar de mannen komen niet alleen om muziek te maken; er valt ook heel wat te vertellen. Wie dat wil weten is zondagmiddag 18 november van harte welkom. En wie nog meer wil weten, mag het gerust vragen, want het programma kan alle kanten uit. Het blijft tot en met het laatste nummer een verrassing. Ook voor de mannen zelf.
Wiltsje fan Paezens
Zondagmiddag 18 november 2018; 15.00 uur
Entree: € 8,50 (excl. Consumptie)

U kunt reserveren via de inschrijfmap in MFC Wjukken of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Of bel (058) 2501458 (Kees v.d. Bijl)