Tabletcafé van start

Logo Tablet CafeOp maandag 2 oktober om twee uur start het Tablet Café in de Bibliotheek van Wommels. De opening zal worden verricht door wethouder mw. Reijndorp. Het Tablet café is een ontmoetingsplek voor senioren die de beschikking hebben over een eigen tablet en/of smartphone. Vraagt u zich wel eens af hoe moet ik ook alweer een app installeren of verwijderen, een E-book binnenhalen. Heeft u ook allerlei vragen over uw tablet of smartphone, of wilt u meer uit uw tablet of smartphone halen? Dan is het Tablet café wat voor u.

Tijdens de openingstijden van het Tablet café zijn vrijwilligers aanwezig die u hierbij ondersteunen. Dit alles in een ongedwongen sfeer en onder het genot van een kopje koffie/thee. Deelname is gratis en u hoeft zich niet aan te melden. Voor alle duidelijkheid, het is geen cursus.
Het Tablet café is vanaf 2 oktober 2017 op de eerste en de laatste maandag van de maand van twee tot drie uur in de Bibliotheek van Wommels geopend.
U stapt - wanneer het u uitkomt - op een of meerdere van die maandagen binnen. Neem in ieder geval uw eigen opgeladen tablet of smartphone mee en Apple-ID of Googleplaystore-ID.
Het Tablet café is tot stand gekomen door het samenwerkingsverband tussen het Senioren Platform Littenseradiel, de gemeente Littenseradiel, SeniorWeb Zuidwest Friesland, de Bibliotheek Wommels en de vrijwilligers waaronder De MIK.
Voor actuele informatie zie ook de website van de bibliotheek van Wommels (bibliothekenmarenfean.nl)

Maandagen 2017/2018 van 14.00 uur - 15.00 uur

Maandag, 2 oktober
Maandag, 30 oktober
Maandag, 6 november
Maandag, 27 november
Maandag, 4 december
Maandag, 29 januari
Maandag, 5 februari
Maandag, 26 februari
Maandag, 5 maart
Maandag, 26 maart
Maandag, 30 april